در پرداخت حق بیمه توسط

با سلام، بنده از سن 15 تا 21 سالگي بدليل فقر خانوادگي در مغازه آهنگري محله مان كار نموده ام كه كارفرما مرا بيمه ننموده است، از آن سال بعد در شركتي مشغول كار هستم والان 37 سال سن دارم، آيا امكان اعتراض به سالهاي مذكور برايم وجود دارد،با توجه به اينكه هيچگونه مدركي بجز شهود وهمسايگان ونيز فرزندان كارفرما كه با هم كار ميكرديم در دست ندارم . در صورت امكان مرا راهنمايي نماييد. با تشكر

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام ابتدا به اداره کار مراجعه نمایید و درخواست شکایت بابت پرداخت نشدن دیون کارگری خود را دهید و به عنوان مدرک می توانید استشهادیه محلی استفاده نمایید