در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام . خواهرم حدود 18 سال بعنوان کارگر ساده بسته بندی برای برادرم کار کرده و متاسفانه بیمه نشده است . حالا برادرم قصد جبران مافات دارد و از من خواسته اند که این مشکل را پیگیری و حل کنم . خواهر به هیچ عنوان قصد شکایت ندارد و قرار است بابت این مدت مبلغی نقدا به او پرداخت شود .لازم به ذکر است که اخر سال 94 پایان کار بوده و برادرم کلا تعطیل کرده است . از شما تقاضا دارم که حدود این مبلغ را تعین فرمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

به بازرسی شعبه مراجعه نمایید تا با توجه به شرایط تعیین کنند و اگر خواهرتان به سن 55 سال با 20 سال سابقه برسد میتواند از حقوق بازنشستگی برخوردار شود