در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
4سال بدون قرارداد دریک کمپ ترک اعتیادکارکردم وحقوقم را نقدی دریافت کردم بیمه هم نشدم الان به اداره کار شکایت کردم چطوری میتونم ثابت کنم کار میکردم.

 ضمنا چون خودم معتاد بهبود یافته هستم کارفرما ادعای کارکردن مرا درکمپ رد کرده است
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

آیا کارگاه مورد نظر دفتر حضور و غیاب داشته و آیا شما ساعات حضور خود را در دفتر ثبت نموده اید؟

در صورتیکه هیچگونه مدرکی ندارید در صورت ثبت دادخواست در اداره کار مربوطه ، به استناد ماده 93 آئین دادرسی کار ، میتوانید نسبت به اعزام بازرس اداره کار ، به کارگاه مورد نظر با معیت خودتان درخواست نمائید.