در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام کارگری سه ماه طبق قرارداد اداره کار بابنده کار کرده و تمام حقوق و مزایا را دریافت نموده اما با استشهاد محلی ادعای 2سال کار را دارد ایا میتواند چنین ادعایی را اثبات کند/
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.اثبات هر ادعایی بر عهده مدعی است.و برگ استشهاد مدرک قانونی در اداره  کار محسوب نمیشود.ولی ممکن است با ارجاع پرونده به بازرسی اداره ،سابقه کار را تایید نماید.