در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

اگر کارفرما زمانی قرارداد کارگرها را تمدید نکردیم، تکلیف چیست؟ چون کارگر بر اساس رابطه با شرکت، بیمه دریافت می کند. آیا ما در این مرحله تکلیفی داریم؟
من جایی خوندم تامین اجتماعی این کار را بر اساس اصل اعتماد متقابل انجام میده و اگه رابطه قطع بشه کارگر موظف است اطلاع بدهد.

مربوط به این سوال : چگونگی بیمه کردن کارگران در قرارداد یک ماهه و در یافت دفترچه بیمه تامین اجتماعی ؟

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
با سلام کارگر موظف است قطع رابطه کاری را اطلاع دهد و کارفرما در خصوص استفاده کارگر از دفترچه بیمه مسولیتی ندارد ، فقط از طریق لیست بیمه ارسالی قطع رابطه کاری را به سازمان اعلام می کند.