در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام. ما با کارگرها قرارداد یک ماه بسته ایم و هر ماه تمدید می کنیم. ولی کارگرها که به تامین اجتماعی مراجعه کرده اند و دفترچه گرفته اند. بر روی دفترچه آنها یک سال اعتبار خورده است، می خواستم دلیل این رو بدونم، چون قراردادها یک ماهه است؟
ما تاریخی به شعبه اعلام نکرده ایم.  چون تامین اجتماعی از ما قرارداد کارگران را تا الان نخواسته و از مدت قرارداد اطلاعی ندارد؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
با سلام سازمان تامین اجتماعی لیست های بیمه ارسالی را مبنا قرار می دهد و اگر حق بیمه یک کارگر بصورت ناقص و یا نامرتب ارسال گردد ، مدت اعتبار کمتری در دفترچه بیمه وی وارد می شود.
ولی در حالت کلی سیستم سازمان تامین اجتماعی در این مورد نقص داره زیرا اگر یک کارگر به محض تمدید دفترچه از کار بیکار شود ، فقط در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی قابل رهگیری است و در سایر مراکز خیر.