در لیست بیمه توسط
سلام نحوه ثبت ترك كار يا اشتغال به كار بیمه ‌شدگان در لیست بیمه چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام کارفرما ملکف است صورت مزد و حقوق کارکنان شاغل را با آخرین تغییرات و تا آخرین روز ماه بعد به سازمان تامین اجتماعی ارسال و حق بیمه مربوطه را پرداخت نماید.
 همچنین در صورت ترک کار یا شروع به کار کارگر ، کارفرما می بایست این موارد را در لیست های بیمه ارسالی و در ستون های مربوط درج و اعلام نماید.

بیشتر بخوانید: ترک کار در لیست بیمه