در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آيا اعتراض به نحوه ثبت ترك كار يا اشتغال به كار بيمه‌شدگان از سوي كاربران تأمين‌اجتماعي، نياز به طرح و رسيدگي در هيأت‌هاي حل اختلاف دارد؟
1 پاسخ
توسط
‌اگر كاربري ترك كار يا اشتغال به كار يكي از كاركنان را به اشتباه در سيستم ثبت كند، براساس دستورالعمل جديد درآمد، نياز به رسيدگي در مراجع هيأت‌هاي حل اختلاف نيست. در اين مورد، مسئول واحد درآمد به شرط اعتراض نداشتن به موارد ديگر، مي‌تواند به طور انحصاري اين مشكل را حل كند. اما اگر متقاضي ادعايي غير از ثبت ترك كار يا شروع به كار داشت، بايد در هيأت‌هاي حل اختلاف رسيدگي شود