در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
پس از زايمان از سوي كارفرما به جاي كاركرد صفر ، ترك كار رد شده است و اين قضيه بعد از 5 ماه با شروع اقدام بنده براي طي روند مرخصي زايمان مشخص شده است. در حا حاضر كار فرما با توجه به رد شدن ترك كار در طي پنج ماه گذشته حاضر به دادن قرارداد جهت اخذ مرخصي زايمان نميشود.آيا امكان رفع مشكل پيش امده بدود دردسر براي كارفرما وجود دارد؟

واقعا در صورت ارائه قرارداد پيامد بدي در انتظار كارفرما است.اگر ممكن است بنده را راهنمايي كنيد تا بتوانم كار فرما را مجاب به ارائه قرارداد نمايم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با طرح شکایت در اداره کار میتوانید نسبت به استفاده از مرخصی زایمان بهرمند و همچنین بعد از مدت مرخصی به کار خود ابقا و شروع بکار نمایید