در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام.
من تا اخر اسفندماه قرارداد دارم و زايمانم در فروردين مي باشد. با توجه به اينكه قراردادم تمام ميشود آيا ميتوانم از مرخصي زايمان استفاده كنم؟ و اينكه اگر بعد از مرخصي زايمان مرا اخراج كردند ميتوانم بيمه بيكاري بگيرم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.بله بعد از اتمام قرارداد میتوانید از مرخصی زایمان استفاده کنید.که متعاقبا بعد از طی دوران مرخصی زایمان با بازگشت به محل کار سابق واخراج مجدد ،میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید.