در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من از ١٣ ارديبهشت ماه وارد ي كار جديد شدم نمايندگي بيمه ايرانه ي سري توافقات كرديم كه مكتوب نيست حالا مديرم رو حرفش نيست ، من از اول ارديبهشت بيمم داره از اينجا رد ميشه ميخواستم بدونم اگه يهو نرم سر كار چه اتفاقي ميفته ؟ ميتونه ادعايي كنه
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
با سلام بهتر است با استعفا کار خود را رها کنید. در صورت ترک کار بدون رعایت ترتیبات استعفا حق سنوات به شما تعلق نمی گیرد. البته قانونا کارفرما نمی تواند اقدام خاصی علیه شما انجام دهد