در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در صورت قطع همكاري يك كارگر با كارفرما، اسم وي از ليست حقوق كه به شعب تأمين اجتماعي ارسال مي‌شود، حذف مي‌گردد. اما تأمين اجتماعي تا زمان بازرسي بيمه‌اي بعدي و دريافت گزارش بازرسي، اين فرد را در زمره بيمه‌شدگان محسوب و حق بيمه وي را از كارفرما مطالبه مي‌كند. علت اين ناهماهنگي چيست؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
با اصلاح رويه‌هاي اجرايي و سيستم‌هاي نرم‌افزاري شعب، از سال 1382 در صورتي كه ترك كار بيمه شده در ستون ويژه آن در ليست ارسالي درج شده باشد و گزارش بازرسي بعدي نيز عدم اشتغال بيمه شده را تأييد كند، از محاسبه و مطالبه حق بيمه وي از زمان ترك كار اعلام شده از سوي كارفرما، خودداري مي‌شود.