در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
میشه درباره این بیمه توضیح دهید.بیمه رایگان سلامت برای پوشش خدمات درمانی در کنار بیمه عمر و سرمایه گداری برای پوشش بیماری های خاص  و اطمینان از داشتن پول در شرایط اضراری و دریافت پول بعد از اطمینان دوره قرار داد
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

نگاه کنید شما برای اینکه زندگی تون رو بیمه کنید نیاز به دو بیمه اساسی دارید

یکی بیمه ای که هزینه های متداول خدمات درمانی و پزشکی رو پوشش بده (مثله دکتر رفتن، هزینه آزمایشگاه و...)

یکی بیمه ای که هزینه های مربوط به ریسک های پر هزینه رو پوشش بده (مثله بیماری های خاص، ازکارافتادگی، حادثه و مرگ)

بیمه تامین اجتماعی داشته باشید جفت این پوشش ها رو دارید. ولی بیمه تامین اجتماعی وقتی به صورت اختیاری بخواد پرداخت بشه گرونه. پس میشه از جایگزینش استفاده کرد. همچنین کسایی که بیمه تامین اجتماعی دارن، هم می تونن از جایگزین بیمه تامین اجتماعی به عنوان مکمل اون استفاده کنن.

حالا جایگزین بیمه تامین اجتماعی چیه؟

برای خدمات درمانی، میشه از بیمه رایگان سلامت استفاده کرد.

برای پوشش ریسک های پرهزینه هم میشه از بیمه عمر و سرمایه گذاری استفاده کرد.

در مورد اینکه بیمه عمر چیه و چه مزایایی داره می تونید در دسته بندی مربوطه سوالات متداول رو بخونید و اگه موردی به توضیح هست بفرمایید تا توضیح بدم

سوالات دسته بیمه عمر و سرمایه گذاری

سوالات دسته بیمه سلامت