در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام
من مدت طولانی هست که در حال تحقیقم و حقیقتا هرچه گشتم سردرگم تر شدم.
اینجانب شرایطم را خدمت شما عرض میکنم.
اول اینکه بنده زن هستم و سرپرست خانواده نیستم که بخام رفاه بازماندگان بعد از فوت و از کار افتادگی را در نظر بگیرم.
دوم اینکه شوهرم عضو صندوق حمایت وکلا هستن و در آینده مستمری خوبی دریافت میکنن.
سوما اینکه تحت پوشش بیمه سلامت هستیم و پوشش درمانی هم احتیاج ندارم.
جویای یک سرمایه گذاری خوب برای خودم و دختر دختر دوساله ام هستم
چیزی که نهایتا به دنبالشم سرمایه گذاری سودده برای دریافت یک مستمری در آینده است.
مردد بین بیمه ها،و انواع سپرده گذاری در بانکها
3 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
✅. با سلام و احترام

دوست عزیز، در خصوص حساب آتیه بانک چند نکته بسیار ضروری هست :

اول، سود پرداختی حساب آتیه همانطور که در متن قراردادها و بروشورها چندین بار تکرار میکنه بسته به نظر بانک مرکزی متغیره و بانک، هیچکدوم از مبالغ ذکر شده در جداول رو تضمین نمیکنه.

دوم: باز کننده حساب در دوره های یکساله، حسابش تمدید میشه و تصمیم برای سال جدید به عهده شماست که چگونه انجام شود و بانک نیز میتواند نرخ سود را کم کند.

با توجه به نکات ذکر شده مزایا و معایب سرمایه گذاری در بانک رو براتون توضیح میدهم:

- نقد شوندگی بالا دارند. این امکان که شما هر سال براحتی میتونید از حسابتون برداشت داشته باشید یک امتیاز مثبت نیست، بلکه یک امتیاز بسیار منفی ست. چند بار تاکنون قلک هایی داشته ایم که برای روز مبادا پس انداز کنیم؟ و چند قلک داشته ایم که بیشتر از چند ماه دوام بیاورند؟ چند حساب بانکی برای روز مبادا داشته ایم که روزهای مبادای آن به سرعت فرا رسیده اند؟ امکان برداشت از حساب یک امتیاز منفی برای سرمایه گذاری است و آن سرمایه گذاری سودآورتر است که در سالهای دهم به بعد به شکوفایی میرسند.

- وقتی شما یک حساب بانکی دارید فقط یک حساب بانکی دارید و نه چیزی فراتر از اون. یعنی بیماری شما و حوادثی که هر روز در کمین شما هستند قابل پوشش دهی نیستند.

- حساب های بانکی در صورت فوت صاحب حساب مسدود شده و تنها با رای دادگاه و برگه انحصار وراثت و با کسر مالیات قابل بهره برداری هستند.

- حساب های بانکی رقم سود تضمینی شان برای یکسال ( نهایتا ) می باشد و تابع نظر بانک مرکزی ایران هستند.

در ادامه چند ویزگی تهیه بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه را به اختصار عنوان میکنم:

- حساب های بیمه عمر و سرمایه گذاری سودهای تضمینی ده ساله و سودهای پیش بینی تا 13 % بیشتر از سود تضمینی تحت عنوان سود مشارکت در منافع به بیمه گذارانشون پرداخت میکنند.

- امکان نقد شوندگی پایینی دارند و با توجه به ارقام پرداختی، یک سرمایه گذاری واقعی بلندمدت محسوب می شوند.

- از هر گونه مالیات معاف هستند. هم مالیات بر درآمد و هم مالیات بر ارث

- وقتی شما یک بیمه نامه تهیه میکنید، فقط سرمایه گذاری نکرده اید. بلکه همزمان تحت پوشش خطرات حوادث، بیماری، از کارافتادگی و فوت هستید.

هادی فرنام نیا

مشاور مالی و بیمه عمر پاسارگاد

امیدوارم بتونید بهترین تصمیم رو برای آینده تون بگیرید