در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا خرید بیمه های عمر مقرون به صرفه است؟بهتر نیست جای خرید یه برگ کاغذ پولمونو توی بانک سرمایه گذاری کنیم؟
5 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز بیمه عمر وپس انداز علاوه بر ماهیت پس اندازی شما را درقبال فوت ،از کارافتادگی ،نقص عضو،بیماری های خاص وهزینه پزشکی تحت پوشش قرار میدهد آیا با سپرده گذاری در بانک علاوه بر سود تحت پوشش بیمه هستید؟؟؟؟؟

در ضمن شما تنها یک برگه نمیخرید شما تعهد مندرج در آن برگه را خریداری میکنید که شرکت بیمه گر مسئول جبران تعهدات خود میباشد.

با خرید بیمه نامه عمر وپس انداز زندگی خود وخانواده را تامین میکنید.