در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام صبحتون بخیر یه سوال حضورتون داشتم

من میخواستم مبلغ صد هزار تومن ثابت خودمو بیمه کنم برام فقط سرمایه پرداختی آخرش مهمه میخوام صرف یه کار خیر این سرمایه پرداختی رو کنم نیتی داشتم تصمیم گرفتم خودمو بیمه کنم اصلا پوشش بیماری و سوانح اینا رو نمیخوام فقط سرمایه پرداختی میخوام.

من خودم ۳۱ سال سن دارم ترجیحا بیمه های بانکهای دولتی میخوام یه راهنمایی منو میفرمایید کدوم بیمه خوبه خودم بیمه ما و سرمد صادرات رو شنیدم ممنون خدا خیرتون بده لطف میکنین منو راهنمایی میکنین که شما هم شریک کار خیر بشین.

لطف میکنین اسم بیمه بهم بگین چون میخوام سرمایه آخرشم واسه محک باشه کلا میخوام دست نزنم تا ۳۰ سال دیگه که واسه کار خیر باشه فقط م پول آخرش مهمه واسم هزینه درمانی و بقیه چیزا صفر باشه واقعا ممنونم
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

به نزديكترين نمايندگي بيمه ايران مراجعه كنيد و بگيد بيمه زندگي مان مي خواهم.

نمايندهشون راهنماييتون مي كنن.

البته يه مثالي هست:

چراغي كه به خانه رواست، به مسجد حرام است.

اگر از وضعيت سي سال بعد خودتون مطمئن هستيد، اين كار رو كنيد، اگر نه، خودتون رو بيمه كنيد، اعضا خانوادتون رو ذينفع بگذاريد، آخرين ذينفع رو محك قرار بديد.