در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین زمان خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری چه زمانی هست ؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه های زندگی برای کلیه اقشار جامعه و از بدو تولد تا حداکثر 65 سالگی قابلیت صدور دارند.

اینکه بعضی فکر میکنن که بیمه عمر فقط برای کودکان یا افراد مسن و یا فقط برای قشر و سن خاصی مورد نیاز میباشد،صحیح نیست،بلکه داشتن آن برای هر فردی،در هر سنی،بر حسب نیاز واجب می باشد که خرید آن بر حسب بودجه و نیاز افراد فرق مینماید.

تنها نکته ای که برای ثبت نام بیمه های عمر باید مورد توجه باشد،اول انتخاب شرکت بیمه ای خوب و سپس داشتن مشاوری حرفه ای است که بیمه نامه را با توجه به شرایط افراد طراحی نماید.

 و اما در پاسخ به سوال تون،باید خدمت تون عرض کنم که بهترین وقت برای ثبت نام بیمه عمر،زمانی هست که شما بودجه ای در ذهن خود برای آن منظور کرده باشید.

تصور افراد برای آینده خودشون و خانواده شون و اینکه در صورت نبودن شون(فوت) چه سرنوشتی برای خانواده شون در انتظار هست،یا برای بازنشستگی خودشون و آینده فرزندان شون چه تمهیداتی رو پیش بینی کردن،همه و همه سوالهایی هست که در حال حاضر،خیلی از افراد باهاش روبرو هستن و بدلیل نبودن این نوع بیمه نامه در گذشته های نه چندان دور و یا فکر نکردن درباره عواقب ثبت نام نکردن بیمه های عمر برای آینده،بطور روزمره درگیر آن می باشند.

بطور مثال:

برای فرزندان:

پس انداز برای آینده شون،درس و دانشگاه،ازدواج شون،هزینه های جهیزیه شون،خرید خانه و...

برای افراد جوان و نوجوان:

هزینه های درس،دانشگاه،کلاسهای مختلف،کارآفرینی،ازدواج و ...

برای افراد مزدوج شده و تشکیل خانواده داده:

تعهد نسبت به خانواده(فقدان و فوت)،آینده نگری(بازنشستگی) و پس انداز برای آن زمان و نیز داشتن فرزندان و نوه هایی که در آینده همچون خود ما در حال حاضر،چشمان شان به دست پدر بزرگها و مادربزرگاهی شان خواهد بود(پس انداز) و...

و برای کسانی که به سن بازنشستگی رسیده اند و یا نزدیک به آن هستند:

تامین هزینه های بیماری،فوت و کفن و دفن و در نهایت با زنده ماندن شان،پس اندازی است که باز هم به درد این عزیزان و بزرگان ما خواهد خورد.

با تجدید احترام