در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام

بنده 2 بیمه نامه از 2 شرکت متفاوت دارم که یکی از آنها 7 سال از قراردادش سپری شده و یکی دیگه اش 5 سال حال بنده با توجه به اینکه وضع درآمدیم بهتره شده و توان پرداخت مبلغی بیشتر از قراردادم رو دارم و با عنایت به اینکه هر 2 قراردادم به سودهی رسیده

بنظر شما کارشناسان محترم آیا به همین 2 قرارداد الحاقیه بزنم و مبلغ رو اضافه کنم یا بهتر اینکه کودکی 4 ساله دارم همون مبلغ رو در قالب یک قرارداد جدید برای ایشون بیمه ای صادر و دریافت کنم؟

سپاس از توجه شما
4 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

اینکه شما 7 ساله بیمه عمر دارید واقعا قابل تحسین هستش

اما در رابطه با سوالی که فرمودید باید خدمت شما عرض کنم اگه فرزندتون را بیمه کنید هم ایشون پوشش بیمه خواهند داشت و هم اینکه چون سنشون پایین هستش سوددهی بیشتری نسبت به بیمه خودتون خواهد داشت و در نهایت اگه خواستید بیمه خودتون را افزایش بدید پیشنهاد من یه بیمه نامه جدید هست چرا که پوششهای جدیدی که در اون زمان نبود الان اضافه شده و بهتره که از یه بیمه نامه به روز هم برخوردار باشید و حتما مشاوره با کارشناس بیمه عمر کمک بیشتر خواهد کرد

موفق و شاد باشید