در سایر توسط
سلام

الان بهترین بانک برای سپرده گذاری و پس انداز و دریافت بالاترین سود کدام است ؟ آیا با وجود سود بالای بانک ها، خرید بیمه عمر توجیهی دارد ؟
2 پاسخ
توسط (210 امتیاز)
اگر فقط قصد سوداوری مالی است بهترین کار بانک

اگر ریسک پذیر هستید بازار سرمایه (بورس) سبد گردانی کم ریسک هم میتون استفاده کرد

اگر پوشش همراه سود= بیمه عمر
توسط
دوست عزیز به شما بانک آینده رو پیشنهاد میکنم چون هم واقعا مشتری مدار هستند هم با قدرت سرمایه گذاری در بازار سرمایه شما آینده روشنی داره