در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر خدمت شما
بنده مدتی هست که سر دو راهی مانده ام برای خرید بیمه عمر یا گنجینه سپهر بانک صادرات.
جدول تفاوتها رو دیدم ولی درست متوجه نشدم.و نیاز به راهنمایی بیشتر دارم.
 برای سرمایه گذاری کدام یک بهتر است؟؟
آیا سن در هر دو دخیل است چون من ۳۲ ساله هستم؟
پیشاپیش از راهنماییهای شما سپاسگذارم
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

اصولا ماهیت بیمه با بانک تفاوت های بسیار زیادی دارد.

اگر شما بفرض مثال ماهانه ۱۰۰ هزار تومان در بانک بگذارید و یا همین پول را بیمه عمر خریداری نمایید،تفاوت های فاحشی بین این دو وجود دارد.

فرض کنید که شما ۶ ماه این پول را در بانک گذاشته اید.

مطابق شرایط حال حاضر،در این مدت مانند حسابهای پس انداز سالانه۱۰-۸ درصد به آن سود تعلق می گیرد.

بعبارتی در ۶ ماه،چیزی نزدیک به ۷۸۰۰ تومان سود به آن تعلق می گیرد!!!

حالا شما در بیمه عمر در عرض ۶ ماه ۶۰۰ هزار تومان پرداخت نموده اید،که غرامت فوتی بین ۱۲۰-۳۰ میلیون تومان برای بازماندگان شما بهمراه خواهد داشت(در صورت فوت و عدم حیات شما)!!!

حال اگر دچار ازکارافتادگی شده باشید،غرامتی برابر با ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان دریافت خواهید نمود،ضمن اینکه از پرداخت حق بیمه تا آخر قرارداد معاف خواهید شد!!!

اگر دچار هزینه های پزشکی در اثر حادثه شده باشید،تا سقف ۹،۰۰۰،۰۰۰ تومان غرامت،آن هم بدون کسر فرانشیز دریافت خواهید نمود!!!

اگر دچار نقص عضو شده باشید،تا سقف ۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان هم بابت آن دریافت خواهید نمود!!!

اگر دچار امراضی مانند،سکته قلبی،سکته مغزی،جراحی قلب باز،درمان سرطان و یا پیوند اعضا شده باشید برای هر بیماری تا سقف ۹،۰۰۰،۰۰۰ تومان،و جمعا ۴۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان غرامت بلاعوض دریافت خواهید نمود!!!

ضمنا با همین حق بیمه منزل مسکونی تان تا سقف ۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان،و حداکثر تا سقف ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان تحت پوشش بیمه آتش سوزی،بهمراه زلزله قرار خواهد گرفت!!!

بیمه رایگان تکمیلی درمان هم تا سقف ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان شامل حال تان خواهد گردید!!!

ضمنا،مهم ترین چیزی که میخواستم خدمتتان عرض کنم این است که:

در صورت بروز کوچکترین مشکل مالی،بلافاصله تمام پولی را که ممکن است ماحصل چندین ماه و یا حتی چندین سال خرج نکردن،نخوردن و پس انداز کردن هست رو به یکباره از حساب بانک درآورده،خرج نمایید.

در صورتیکه شما این امکان رو دارین که که در هر سال بیمه ای معادل با ۹۰٪ از اندوخته بیمه نامه تان را(با حفظ پوشش های بیمه ای) ،بدون نیاز به ضامن،با تنها ۴٪ کارمزد و بازپرداخت ۳ ساله،به دفعات وام برداشت نمایید!!!

حال خودتان قضاوت کنید:

خرید بیمه نامه عمر بهتره یا پول را در بانک ،حساب پس انداز باز کردن؟؟؟!!!

دیگه بعید میدونم هیچ عقل سلیمی با این همه توضیح برای باز کردن بیمه عمر،همین الان اقدام نکنه.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات و مشاوره رایگان ،می تونین در اسرع وقت با بنده تماس حاصل فرمایید.