در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام

میخوام هر ماه یه مقدار از حقوقم رو پس انداز کنم با تحقیقی که انجام دادم فهمیدم تو حساب های بانکی گنجینه سپهر از هم بهتر ولی بیمه عمر رو تازه شناختم

3 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
اگر چه به ظاهر در کوتاه مدت سرمایه گذاری در بانک، بورس و ... می تواند همراه با سود بالاتری نسبت به بیمه عمر و سرمایه گذاری باشد، ولی پوشش بیمه ای در بیمه عمر مزیت آن می باشد. بدین ترتیب که در صورت بروز حوادث، بیماری و یا از کار افتادگی، این بیمه عمر می باشد که به کمک شما می آید.