در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آيا بانك صادرات متعهدبه پرداخت بيمه عمر سرمد ميباشد؟ يا اين يك تبليغ از بيمه سرمد است ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

متعهد شرکت بیمه سرمد است. چون در قرارداد بیمه ی عمر شرکت بیمه گر بیمه سرمد و بیمه شده شما هستید. بانک صادرات و بانک شهر صرفاً سهام دار و اسپانسر مالی این شرکت بیمه هستند و از لحاظ قانونی متعهد به پرداخت اندوخته نیستند. اما با مشارکت در سرمایه گذاری های مناسب میتوانند در سود بیمه نامه شما موثر واقع شوند