در شرکت بیمه توسط
درصورت ورشكستگى بيمه سرمد،چگونه جبران خسارت ميشود؟ بنده 47ساله وميخوام خودم روبه مدت 25 سال بيمه عمر ساليانه 1/200 ميليون بيمه كنم. بهم بيمه سرمد رو سفارش كردند چون حامى آن بانك صادرات است
1 پاسخ
توسط

با سلام

تمامی شرکت های بیمه ای طبق قانون موظف به واریز 50درصد از حق بیمه های عمر و 25درصد از سایر شاخه ها به حساب بیمه مرکزی هستند. اینجاست که  بیمه مرکزی اتکایی عمل کرده و در صورت پیش آمدن مشکلی برای آن شرکت کلیه خسارتهای بیمه گذاران را از طریق بیمه ایران پرداخت می کند.

در ضمن پرداخت خسارت به بیمه گذاران بیمه عمر و سرمایه گذاری در اولویت می باشد.

 دهقان 1254 736 0930

مشاور مالی بیمه آتیه سازان سامان

کد 41210