در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
شرایط کلی استخدام در بیمه ی سرمد و آیا باید خود فردی ک کد نمایندگی میگیرد دفترکار داشته باشد یا بصورت بازاریابی کار کند؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

استخدام شدن در شرکت بیمه با گرفتن کد نمایندگی از شرکت بیمه تفاوت دارد

در استخدام شما رسما کارمند آن شرکت بوده و شرکت بیمه کارفرمای شما میشود و دارای حقوق و مزایا و ساعات کاری معین خواهید بود

در گرفتن نمایندگی شما از نتیجه تلاش خود در راستای بازاریابی و فروش سود برده و هیچ مزایا و ساعات کار مشخص ندارید و شخصا کارفرما هستید

با توجه به عدم اطلاع شما از تفاوت این دو مقوله پیشنهاد میکنم در صورت علاقه به کار در صنعت بیمه ضمن بالا بردن اطلاعات خود با یک نماینده حتی کوتاه مدت همکاری کنید