در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شغل من آزاد است و قصد دارم برای خود و همسرم از بیمه عمر و سرمایه گذاری استفاده کنم. که اولا بعد از 10 سال  ، مستمری قابل قبولی با توجه به تورم د رآن زمان نسیبمان شود و دوما در طول مدت پرداخت حق بیمه ( از الان به بعد) تا پایان عمر ، هزینه های درمانی متعدد( به جز بیماری های صعب العلاج) را نیز پوشش دهد. در این مورد توان مالی حدودا ماهی سی هزار تومان است. آیا باید برای هر نفر بصورت مجزا حق بیمه پرداخت شود یا فقط بنده به عنوان سرپرست باید حق بیمه پرداخت کنم.
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود،تبریک که به فکر تهیه این بیمه نامه هستید.
بیمه های عمر ماهیت یکسانی دارند ولی در زمینه بعضی پوشش ها و سالها بیمه ای،سود پرداختی متفاوت هستند.همه بیمه های عمر خوب هستند شما قبل از هر چیز باید طبق نیازتان مشاوره داشته باشید تا بهترین بیمه نامه را برای خود تهیه کنید.