در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام، بنده 47 سالمه_اگر الان خودم رو بیمه عمر کنم 10 ساله و حق بیمه رو سالیانه بدم 1/200/000 تومان(ماهیانه 100 تومن)،و خوددمو بازنشسته کنم به ارزش پولی الان چقدر مستمری میگیرم؟(در واقع در نظر بگیرید که مثلا الان ده سال تمام شده و من بازنشسته شدم، حقوق م چقدره ).
2_ اگر موقع بازنشستگی بخواهم که نصف اندوخته مستمری تبدیل کنند چقدر مستمری میشود و نصف دیگر واسه ادامه بیمه بماند،آیا هر سال به حقوقم اضافه میشود؟
از کارشناسان عزیزم بسیار ممنون هستم
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)

بهترین پاسخ
درود
از این که به فکر آینده خودتون افتادید بسیار خرسندم، با توجه به سن شما و مبلغ پرداختی در 10 سال مبلغ دلخواهی برای بازنشستگی نخواهد شد و باید مدت زمان بیشتری برای بازنشستگی خود در نظر بگیرید و یا مبلغ بهتری به این زمینه اختصاص دهید.مبلغ مستمری به سود و تورم همان سال بازنشستگی مشخص میشود.
بله اگر قسمتی از اندوخته خود را تبدیل به مستمری کنید ، مابقی در صندوق شما باشد و حق بیمه سالانه خود را ادامه دهید، مستمری شما هم هر سال اضافه خواهد شد.