در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من از مرداد 1393 بیمه  زنان خانه دار تامین اجتماعی شدم یعنی از 25 سالگی.با گدشت 20 سال سابقه  یعنی در سال 1413 که سنم 45 سالگی میشه میتونم باز نشسته شم و حقوق 30روزه دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

شما تنها 2 سال سابقه دارید! طبق قوانین که الان هم که احتمالش بالاست عوض بشه تا 55 سالگی باید بیمه بپردازید!!!

اون قانون مربوط به بازنشستگی خانم ها در 42 سالگی با 20 سال سابقه، مربوط به تبصره 4 ماده 76 هست که باید در زمان درخواست بازنشستگی اون موقع بیمه اجباری باشید نه اختیاری... در واقع باید جایی کار کنید و واستون بیمه رد بشه تا شامل اون تبصره بشید.

بیمه تامین اجتماعی وقتی به صورت اختیاری پرداخت میشه، توجیح اقتصادی نداره و گرونه با توجه به خدماتی که میده.

من به شما دریافت بیمه رایگان سلامت برای پوشش خدمات درمانی رو پیشنهاد می کنم در کنار بیمه عمر و سرمایه گذاری برای پوشش بیماری های خاص و اطمینان از داشتن پول در شرایط اضطراری و دریافت پول بعد از اتمام دوره قرارداد به صورت مستمری بازنشستگی یا در صورت نیاز در حین مدت قرارداد.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.