در سایر توسط
بیمه زنان خانه دار چه مزایایی داره
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق اعلام رسمی سازمان تامین اجتماعی :

بیمه زنان خانه دار

زنان خانه‏ دار کمتر از ٤٥ سال سن که فاقد نظام بیمه‏ ای می‏باشند، بدون داشتن هیچگونه سابقه پرداخت حق بیمه می‏توانند با مراجعه به نزدیکترین شعبه محل سکونت خویش نسبت به ارائه تقاضا و انعقاد قرارداد بیمه زنان خانه‎‏دار اقدام نمایند.

* توصیه : اگر قصد شما داشتن یک پشتوانه مستمری است ، بهتر است درباره بیمه عمر و تامین اتیه یک بررسی و تحقیق نموده و با یک مشاوره خبره ، مشورت نمائید.