در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
میخواستم بدونم اگه خودم رو بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی کنم بهتر یا بیمه عمر

ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بنده به شخصه موافق بیمه عمر می باشم چون اگر روزی نتوانید مبالغ اختیاری حق بیمه را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کنید قادر به برگشت پول پرداختی خود نمی باشید ، این درحالی است که در بیمه های عمر سود تعلق می گیرد و در صورت نیاز ی توانید تا 90% سود حاصل شده تا آن روز را دریافت کرده و در مدت 12 ، 24 یا 36 ماهه به حساب خود بازگردانید و یا خود را بازخرید نمائید و کل سود حاصله تا آن زمان را دریافت نمائید.

توصیه : اگر دفترچه بیمه ایی ندارید ، یک بیمه سلامت تهیه کرده و یک بیمه عمر و تامین آتیه خوب خریداری نمائید.