در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام خسته نباشیدمیخواستم ببینم من 10سال تویه شرکتی کارکردم ودیگه نتونستم برم سرکار@بعدبیمه ی خانه داری راانتخاب کردم وادامه دادم حالا7سال هست دارم بیمه ی خانه داری رابه حساب میریزم بیکارهم هستم یک ادم بیکاروهیچ درامدی هم ندارماهانه صدهزارتومان بریزدبه حساب از کجابیاردپول بیمه راالان سن من47سال وسابقه ی بیمه ام 17 سال چراسن زنان مجردرابرای بازنشستگی پایین نمیاوریدویاکمترنمیکنیدیه زن مجرددرامدندارد@نمیتونم دیگه بیمه رابریزم به حساب چرایه فکری نمیکنید
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با در دست داشتن مدارک مثبت به سازمان بهزیستی مراجعه فرمایید ضمن اینکه درخواست کتبی خود مبنی بر عدم توانایی مالی و درخواست بازنشستگی پیش از موعد بدهید در کمسیون مربوطه بررسی و در صورت داشتن شرایط با کسری از حقوق بازنشسته خواهید  شد