در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
بنده ۱۳ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و میخوام بازنشستگی زودتر از موعد بگیرم
که ۴ سالش از طرف کارفرما پرداخت شده قبلا و بقیه را بصورت بیمه زنان خانه دار شخصا دارم پرداخت میکنم
شنیدم که قانون جدید بازنشستگی زود تر از موعد زنان خانه دار زنان ۴۲ سالست
من ۴۴ ساله هستم
آیا با ۱۳ روز حقوق میتونم بازنشست بشم؟
یا اگه بخوام ۷ سال بخرم چقدر باید بپردازم به بیمه ؟
 لطفا راهنمایی بفرمایید که شرایطش دقیقا به چه صورت هست
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه سابقه شما کارگری باشد و مشمول قانون کار باشید می توانید زودتر از موعد با 42 سال سن و 20 سال سابقه بازنشسته شوید در غیر این صورت امکان پذیر نیست .