در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام

من در حال حاضر شاغل نیستم ، میخواستم بدونم می توانم از بیمه مشاغل ازاد یا زنان خانه دار استفاده کنم و خدمات درمان استفاده نکنم که مبلغ کمتری پرداخت کنم و از بیمه سلامت به عنوان خدمات درمانی استفاده کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

شما وقتی بیمه مشاغل آزاد یا بیمه زنان خانه دار میشید، دفترچه بیمه هم تعلق می گیره.

بیمه سلامت برای کسایی است که بیمه تامین اجتماعی نیستن.

البته من برای بیمه مشاغل آزاد یا زنان خانه دار گزینه جایگزینی رو براتون پیشنهاد دارم

من به شما دریافت بیمه رایگان سلامت برای پوشش خدمات درمانی رو پیشنهاد می کنم در کنار بیمه عمر و سرمایه گذاری برای پوشش بیماری های خاص و اطمینان از داشتن پول در شرایط اضطراری و دریافت پول بعد از اتمام دوره قرارداد یا در صورت نیاز در حین مدت قرارداد.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.