در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام،جدول تغییرات حق بیمه مشاغل آزاد و زنان خانه‌دار تامین اجتماعی در این چند سال اخیر رو میخواستم،با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

حق بیمه مشاغل آزاد بر مبنای حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار برای کارگران اخذ می گردد

برای مثال در سال 95 حداقل دستمزد روزانه کارگر 270722 ریال بوده که حق بیمه مشاغل آزاد با نرخ 18 درصد برای ماههای 30 روزه به صورت زیر محاسبه میگردد

18% * 30* 270722  =  حق بیمه

در سال 94 حداقل دستمزد کارگری 237475  ریال بود