در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام و تشکر از شما

ببخشید اگر من بخواهم در دفتر کار خودم شخصی را که استخدام جایی دیگر است و برای مدت محدود مثلا روز پنج ساعت عصرها همکاری نماید بکار بگیریم با وجود اینکه حق بیمه خود را در تامین اجتماعی و در جایی دیگر می گیرد و لیست بیمه برایش رد می شود آیا برای من مسئولیت دارد و اجبارا باید من هم برایش بیمه رد کنم با توجه به اینکه کمتر از ساعت کار قانونی کار می کند و مشول قانون کار نیست مرا راهنمایی فرمائید . سپاس
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام بر اساس ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی شما مکلف به بیمه کردن همه افرادی هستید که برای شما به هر صورت ( کارآموزی ، کارگر آزمایشی ، کارگر پاره وقت و ...) کار می کنند می باشید

اگر در چند جا کار کنیم پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی به چه نحوی می باشد ؟