در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باز کردن از نو توسط
در بیمه عمر و سرمایه گذاری منظور از سرمايه مخفف چيست ؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.
اگر فردی بمدت  ۶ماه متوالی حق بیمه عمر خود را پرداخت ننماید،شرکت بیمه قانونا اجازه دارد بمنظور حفظ حقوق بیمه گذاران و بیمه شدگان خود،حق بیمه پوشش فوت بهرعلت را از محل اندوخته(سود_ذخیره ریاضی بیمه نامه) برداشت نموده و با فعال نگه داشتن بیمه نامه امکان برقراری کمترین پوششهای بیمه ای را برای بیمه شده حفظ نماید.
در این صورت تمام پوششهای بیمه نامه بجز فوت بهرعلت،از تعهدات بیمه خارج و بیمه نامه بدون پرداخت کارمزد تا زمانی که اندوخته کفاف حق بیمه پوشش فوت بهرعلت را بدهد،بصورت مخفف در می آید.
در صورتیکه میزان ذخیره اندوخته بعد از گذشت زمان،کفاف پوشش فوت بهرعلت را نیز ندهد،بیمه نامه بصورت خودکار ابطال و قابلیت برگشت به بیمه نامه عادی را نیز از دست خواهد داد!!
اگر در زمان مخفف بودن بیمه گذار تقاضای شروع مجدد بیمه نامه را بنماید،شرکت بیمه مختار است تا بررسی شرایط،نسبت به ادامه و یا بازخرید بیمه نامه اعلام نظر نماید.
بدیهی است که در صورت مساعد بودن شرایط شروع و ادامه مجدد بیمه نامه،شرکت بیمه موظف به اعلام به بیمه گذار بوده و بیمه گذار میتواند با پرداخت اقساط معوق و یا بروز رسانی آن نسبت به ادامه بیمه نامه اقدام نماید.