در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان محترم;

بنده 6ماه از مبلغ اقساط بیمه عمر بیمه سامان پرداخت کردم،که تقریبا 700 هزار تومان میباشد،بیمه مربوط به 2سال پیش بوده که من به خاطر مشکلات مالی دیگه نتونستم پرداختی داشته باشم.

میخواستم لطف کنین راهنمایی کنین من میتونم بازخرید داشتم باشم که مبلغی از اون 700 هزار تومان پرداختی که داشتم و بهم برگردونن????
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت تون بخیر.

قانونا شما پس از گذشت ۶ ماه از شروع بیمه نامه و در صورت پرداخت اقساط آن میتونین بیمه نامه تون رو بازخرید کنین.

چون شما نصف حق بیمه یکسال رو پرداختین،کمی کمتر از نصف اون مبلغ ارزش بازخرید بیمه نامه تون رو میتونین دریافت کنین.

میتونین به یکی از شعبات بیمه سامان مراجعه و با تحویل اصل بیمه نامه تون،بهمراه برگه های اقساط پرداختی و کارت ملی و شناسنامه جهت بازخرید اقدام نمایین.