در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان محترم.
بنده به مدت 8ماه در شرکت بیمه البرز خودم و بیمه عمر کردن و به علت مشکلات مالی نتوانستم ادامه بدم.

توی این مدت هم حدود یک میلیون تومان پرداخت کردم و تا الان هم بیش از سه سال از این موضوع گذشته است.

آیا میتوانم مبلغ پرداختی پس بگیرم ؟ با تشکر
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

توجه شما رو به این نکته توجه می کنم که بیمه های عمر از ماه ششم به بعد قابلیت بازخرید دارند.

اما،نکته اینجاست که تا سال بیمه نامه تون کامل نشده،نمیتونین مبلغ ارزش بازخرید بیمه نامه تون رو بطور کامل پس بگیرین.

شما میتونین،دو سوم از اندوخته بیمه نامه تون رو بهمراه سود مشارکت در منافعش بازپس بگیرین.

برای اینکه رقم دقیق مبلغ بازخریدی بیمه نامه تون رو پس بدونین،پیشنهاد میدم به یکی از نزدیک ترین شعبات بیمه البرز در محل کار و یا منزل تون مراجعه کنین و اون رو سوال کنین.

ولی اونچه که مسلمه،شما نمیتونین همه پولی رو که بعنوان حق بیمه پرداخت کردین،بازپس بگیرین.