در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام بر قراری مستمری بعد از اینکه نامه سازمان تامین به دست کار فرما برسد به چه صورت است .بر فرض کار فرما اعلام‌کند  که  کارگرش ۲۰ آذر۱۴۰۰ ترک کار کرده آیت. با تشکر از عوامل بید برگ
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام پس از اینکه تاریخ ترک کارشما از ناحیه کارفرما به سازمان تامین اجتماعی اعلام گردید شما می توانید به محض ارائه لیست ماهی که در آن ختم رابطه کاری صورت پذیرفته است به سازمان تامین اجتماعی واحد مستمری ها مراجعه و نسبت به برقراری حقوق  با ارائه مدارک هویتی خود و سایر اعضای خانواده و در صورت تاهل، با سند ازدواج اقدام نمایید