در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

بیمه پاسارگاد ادعا می کند که حجم زیادی از بیمه های عمر کشور را صادر کرده است سوال  من این است آیا بیمه پاسارگاد می تواند در ۱۵ -۲۰ سال آینده که موقع پرداخت  سود و سرمایه نهایی این بیمه ها که تقریباً همه با هم هست بر بیاید؟ چون فعلاً فقط جذب درامد می کند و الان سطح توانگری بالایی دارد ولی ۱۵ سال ۲۰ سال آینده آیا این سطح توانگری را دارد که از عهده این حجم است برآید؟ بعید می دانم
1 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام بله  سطح توانگری بیمه پاسارگاد ۱ و عدد توانگری مناسبی داره و همه بیمه گذاران هم که باهم بازخرید نمیکنن ،ولی اگر دفت کنید عدد توانگری  مناسب ۱۰۰ اساست که پاسارگاد حدودا دو سه برابر اینه ،خیالتون راحت باشه