در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام خسته نباشید.

باتوجه به سطح توانگری بیمه دی در چند سال اخیر که با نوساناتی مواجه بوده ،این شرکت توانایی عمل به تعهدات خود بابت بیمه عمر را دارد؟با تشکر فراوان
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

تمام شرکتهای بیمه فعال در صنعت بیمه کشور با سپردن تضمین نزد بیمه مرکزی تاسیس وابتدا در یک رشته و سپس در دیگر رشته های بیمه ای مجوز فعالیت کسب میکنند .

علاوه بر ودیعه های نزد بیمه مرکزی ، بخشی از ریسک های بیمه ای پذیرفته شده را نزد بیمه گر اتکایی بیمه کرده تا ریسک را مدیریت کرده و درصورت پرداخت خسارت بتوانند بخشی از آن را از طریق بیمه اتکایی تامین کرده و به بیمه گزار پرداخت نمایند

البته باید این نکته را نیز بیاد داشت که ترکیب بانک بیمه یکی از ایده آل ترین راه های سرمایه گذاری وجوه دریافتی از بیمه گزاران است