در شرکت بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام

رتبه بندی و سطح توانگری شرکت های بیمه در سال 1400 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که برای اعلام سطح توانگری مالی شرکتهای بیمه به سایت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایید.

ضمنا سطح توانگری مالی شرکتهای بیمه در پایان سال مالی هر شرکت که معمولا از اواخر فروردین ماه تا اواخر بهمن ماه هر سال میباشد و پس از گذشت حداقل ۳ماه از پایان سال مالی(با توجه به عملکرد مالی هر شرکت بیمه) و در سایت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران  اعلام میگردد.

بنابراین پایان هر سال شمسی و اسفند ماه(بطور اخص) ملاکی بر پایان سال مالی شرکتهای بیمه و اعلام رتبه بندی و سطح توانگری مالی شرکت بیمه نبوده و نخواهد بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام