در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام

بنده 2 سوال در خصوص پرداخت تسویه ذخیره مرخصی در پایان قرارداد داشتم

  • 1 ماده قانونی یا بخشنامه ای که حق السعی را به عنوان مبنای پرداخت حقوق ایام مرخصی اعلام کرده باشد.
  • 2ماده قانونی یا بخشنامه ای که می بایست بر اساس آخرین حقوق ذخیره مرخصی محاسبه شود.

ممنون میشم این ماده های قانونی رو اعلام بفرمایید. چون مدیر شرکت ما زیر بار این موضوع نمیرود و میگه باید قانونو نشونم بدین.با تشکر

1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

باستناد رای هیات عمومی  شماره ۱۹۶۳ و۱۹۶۴مورخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۹هیات عمومی دیوان عدالت اداری ذخیره مرخصی کارگر برمبنای حق السعی وکلیه دریافتیها در ساعت عادی قانون کار می بایست محاسبه وبه کارگر پرداخت  شود