در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب ۵۹ سال دادم و فروردین شصت ساله میشوم تحصیلدار شرکت هستم در حین انجام کار روی موتور تصادف شدیدی کردم که زدن بهم و دررفتن .

پزشکی قانونی و دکتر بیمارستان بهم شش ماه مرخصی داد که بعد از گذراندن دوره یه بیماری وقتی خواستم برگردم سر کار گفتن دیگه نیاین اخراج شدید حالا چه جوری میشه شکایت کرد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام شما می توانید ضمن مراجعه به دفاتر پیشخوان در سامانه جامع روابط کار ثبت نام نماید وپس از اخذکد کاربری وگذرواژه برعلیه کارفرما شکایت نماید ودرخواست بازگشت به کارو.‌..نماید