در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

 اگه کار فرما ۲ نفر را تعدیل کنه و به خاطر آن شیفت کاری ما که نوبت کاری صبح عصر شب بوده و ۸ ساعته را به صورت ثابت ماهیانه یعنی یک ماه صبح یک ماه عصر و یک ماه شب در بیاورد یا بصورت ۱۲ ساعته اگر تمایل به کار به این صورت جدید نداشته باشیم آیا بیمه بیکاری به ما تعلق میگیره یا نه

سپاس
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
سلام

تغییراتی که شما فرمودید تغییرات عمده در شرایط کار می باشد و نیاز به موافقت کارگر می باشد.

توجه داشته باشید در صورت توافق با کارفرما و اخذ نامه عدم نیاز بیمه بیکاری جاری می گردد و در صورت استعفا و مواردی که قطع رابطه کاری ارادی برداشت گردد بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد
سوال شده بهمن 1, 2021 در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز) در صورت تغییر شرایط کار توسط کارفرما و تعدیل نیرو آیا بیمه بیکاری به کارگر تعلق می گیرد ؟