در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام

من حدودا 5 سال در یک شرکت مشغول فعالیت بودم. در پایان سال 96 به قصد عوض کردن شغل،از شرکت خارج شدم و به شرکت دیگه ای ملحق شدم. قرارداد من تو این شرکت جدید 3 ماهه آزمایشی هست.

متاسفانه قبل از پایان این سه ماه عدم نیازبرام صادر شده.(2 ماه و 11 روز کارکرد)

خواستم بدونم برای استفاده از بیمه بیکاری قرارداد 3 ماهه من تو شرکت جدید مشکلی ایجاد نمی کنه؟

آیا لازمه حداقل ی6 ماه در آخریت کارگاه که برام بیمه رد شده سابقه داشته باشم یا نه همین 2 ماهو اندی سابقه تو شرکت جدید بعد از 5 سال سابقه تو شرکت سابق کفایت می کنه؟ (شرط 6 ماه سابقه برای کل سابقه بیمه هست یا خیر سابقه بیمه در آخرین کارگاه؟)

واینکه  برای مراجعه به اداره کار قرارداد های شرکت سابق و قرارداد 3 ماهه شرکت جدید لازمه یا فقط حکم عدم نیاز شرکت جدید کفایت می کنه؟

متشکرم
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شرط 6 ماه کارکرد در آخرین کارگاه جهت نیروی های رسمی میباشد و نیروهای قراردادی باید در آخرین کارگاه حداقل 365 روز سابقه کار داشته باشند تا مشمول دریافت بیمه بیکاری گردند.