در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

 اگه کار فرما ۲ نفر را تعدیل کنه و به خاطر آن شیفت کاری ما که نوبت کاری صبح عصر شب بوده و ۸ ساعته را به صورت ثابت ماهیانه یعنی یک ماه صبح یک ماه عصر و یک ماه شب در بیاورد یا بصورت ۱۲ ساعته اگر تمایل به کار به این صورت جدید نداشته باشیم آیا بیمه بیکاری به ما تعلق میگیره یا نه

سپاس
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
سلام

تغییراتی که شما فرمودید تغییرات عمده در شرایط کار می باشد و نیاز به موافقت کارگر می باشد.

توجه داشته باشید در صورت توافق با کارفرما و اخذ نامه عدم نیاز بیمه بیکاری جاری می گردد و در صورت استعفا و مواردی که قطع رابطه کاری ارادی برداشت گردد بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد