در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

چنانچه کارفرما با تعدیل نیرو و تغییرات در شرایط قرارداد از نوبت کاری ۸ ساعته به ثابت ۱۲ ساعته  بدون توافق باعث بشه که نتونم ادامه همکاری بدم و هنوز هم هیچ قراردادی امضا نکردم در ضمن استعفا هم ننوشتم اگه ادامه همکاری ندم آیا ارادی حساب میشه یا غیر ارادی یعنی بیمه بیکاری تعلق میگیره آیا
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
با توجه به اینکه بیکاری شما از طرف کارفرما انجام نشده است و کارفرما باعث بیکاری شما نشده است و عدم پذیرش شرایط کار از طرف شما بوده است ، لذا به شما بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد .