در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من یک سال هست در شرکتی مشغول به کار هستم و بیمه دارم .از برج ۵ سال ۹۵ تا شهریور سال ۹۶ .ولی در این مدت دو تا قرارداد دارم.یعنی دو تا قرارداد ۶ ماهه .الان قراردادم از فروردین تا شهریور ۹۶ هست و اخر این ماه قراردادم تموم می شه و کارفرما نامه عدم نیاز به من داده .می خواستم بدونم با توجه به این که در این شرکت یک سال بیمه دارم ولی قراردادم ۶ ماهه هست بیمه بیکاری به من می دن؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بله. شما 30 روز از تاریخ ترک کار می توانید برای بیمه بیکاری اقدام کنید.