در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

باسلام و احترام

من تا 31 خرداد 96 در کارگاه قبلی با حداقل پرداختی بیمه (کارگری) با مدت زمان 4 سال و 6 ماه حق بیمه رو پرداخت کردم و از 1 تیر 96 در کارگاه جدید استخدام شدم با حق بیمه پرداختی کارمندی که حقوقم توش 2 میلیون خورده .تا اخر سال هم قرارداد دارم یعنی 9 ماه .

دو تا سوال دارم
1- اگر بعد از گذشت 6 ماه اخراج شم بیمه بیکاری تعلق میگیره بهم ؟
2- اگه بعد از پایان قرارداد دیگه تمدید نکنن باهام ، بیمه بیکاری که بهم تعلق میگیره ؟ اگه بیگیره مبلغش کارگری هست یا کارمندی ؟ و چند وقت پرداخت میشه ؟ (کل سابقه م لحاظ میشه تو مدت بیمه بیکاریم)

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- اگر اخراج شوید بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد .
2-بهتان تعلق می گیرد .
2-بستگی به نوع قرارداد و نوع شغل تان دارد . اگر تعلق بگیرد مبلغش براساس میزان پرداختی 3 ماه آخر است .

با تشکر