در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

بنده  در حال دریافت مقرری بیمه بیکاری هستم.الان ( چهارم اردیبهشت)کار پیدا کردم.

با توجه به اینکه مبلغ بیمه بیکاری فروردین دهم تا پانزدهم اردیبهشت پرداخت میشه،اگه برم سرکار و بیمه برام رد بشه مبلغ بیمه بیکاری فروردین به من تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بله.

آخرین مهلت ارسال لیست بیمه تامین اجتماعی پایان ماه دیگر می باشد و از آنجایی که شما در اردیبهشت ماه مشغول بکار شده اید ،لیست بیمه در پایان خرداد ماه ارسال خواهد شد. لذا حقوق فروردین ماه به شما تعلق میگیرد